Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor reciclabile din gospodării private

Publicat în Iaşi acum 3 ani

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor reciclabile din gospodării private. Până pe 17 decembrie se derulează programul de fidelizare cu o tombolă dedicată deșeurilor de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și bateriilor uzate.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași și SALUBRIS SA. CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice, unde populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice și baterii uzate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional.

Centre de colectare deşeuri în Iași

Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menită să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze separat și să participe la procesul reciclării, Centrul a lansat pe 5 octombrie, un program de fidelizare menit să crească frecvența vizitelor in locație pentru fiecare cetățean în parte. Astfel, Centrul Municipal de Colectare Iași are un card de fidelitate, ce este nominal și este oferit celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26.

La fiecare patru vizite, ieșenii primesc cadou o umbrelă, iar cei care predau deșeuri de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și/sau baterii uzate sunt înscriși într-o tombolă unde pot câștiga unul dintre cele 2 LCD Curbate 4K Ultra HD.

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)