Colectare deșeuri voluminoase în Zalău, Jibou și Cehu

Publicat în Sălaj acum 9 luni

deseuri voluminoaseSocietatea de salubritate „Brantner Environment” aduce la cunoștința locuitorilor municipiului Zalău și ai orașelor Jibou și Cehu Silvaniei că începând de săptămâna viitoare va avea loc o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase.

Este vorba despre obiecte de mobilier – canapele, fotolii, dulapuri, covoare vechi, etajere, rafturi, scaune etc. În Zalău, cei care vor să scape de aceste obiecte vor putea să le ducă marți, 13 septembrie, pe Platforma Betonată din spatele societății Michelin (lângă Uzina Electrică) sau la punctul de colectare din Brădet, lângă benzinăria Lukoil.

În Jibou, campania va avea loc luni, 19 septembrie, iar punctul de colectare a acestor obiecte va fi pe strada Garoafelor, lângă Romstal. În Cehu Silvaniei, campania se va desfășura joi, 15 septembrie, punctul de colectare fiind amenajat în zona BCR, la intersecția străzilor Păcii și Trandafirilor.

De menționat este faptul că în cadrul acestei campanii nu pot fi aduse deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, ci doar elemente de mobilier, decorațiuni de mari dimensiuni, covoare și alte obiecte mari de folosință îndelungată etc.

Campania este gratuită.

Reprezentanții societății Brantner roagă cetățenii să respecte zilele de colectare anunțate:

Zalău – 13 septembrie,
Jibou – 19 septembrie și
Cehu Silvaniei – 15 septembrie.

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)