Colectarea deșeurilor voluminoase în Zalău, Jibou și Cehu

Publicat în Sălaj acum 4 ani

Societatea de salubritate „Brantner Environment ” aduce a cunoștința locuitorilor municipiului Zalău și ai orașelor Jibou și Cehu Silvaniei că în perioada următoare va avea loc o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase. Este vorba despre obiecte de mobilier – canapele, fotolii, dulapuri, covoare vechi, etajere, rafturi, scaune etc.

În Zalău, cei care vor să scape de aceste obiecte, vor putea să le ducă luni, 7 decembrie, pe platforma betonată din spatele societății Michelin (lângă Uzina electrică) sau la punctul de colectare din Brădet, lângă benzinăria Lukoil. În Jibou, campania va avea loc luni, 14 decembrie, iar punctul de colectare a acestor obiecte va fi situat pe strada Garafelor, lângă Romstal.

Centre de colectare deşeuri în Zalău

În Cehu Silvaniei, campania se va desfășura în ziua de miercuri, 9 decembrie, punctul de colectare fiind amenajat în zona BCR, intersecția străzilor Păcii și Trandafirilor. De menționat este faptul că în cadrul acestei campanii nu pot fi aduse deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, ci doar elemente de mobilier, decorațiuni de mari dimensiuni, covoare și alte obiecte mari de folosință îndelungată etc. Campania este gratuită.

Reprezentanții societății Brantner roagă cetățenii să respecte zilele de colectare anunțate: Zalău – 7 decembrie, Jibou – 14 decembrie, Cehu Silvaniei – 9 decembrie.

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)