Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în Apahida, județul Cluj

Colectam DEEE (calculatoare, monitoare, telefoane mobile cu tastatura, switch, frigidere, aspiratoare, lampi etc.), dar si fractii din DEEE (placi de baza, memorii, procesoare) in vederea reciclarii in instalatia noastra. Putem colecta din orice localitate, pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati.

Compania noastră colectează, trateaza și reciclează deseuri de echipamente electrice si electronice. Colectăm DEEE nedezmembrate (ex. unitati centrale, telefoane mobile, servere, switch, router etc.) sau fractii demontate din acestea (ex. memorii RAM, placi de circuite imprimate si procesoare CPU). Tratarea mecanica si chimica a deseurilor in instalatia noastra din Cluj-Napoca, are ca obiectiv recuperarea metalelor, pe care le contin DEEE si reintroducerea lor in circuitul economic. Deseurile nereciclabile rezultate din tratarea DEEE, sunt folosite într-un context creativ și recapătă o nouă intrebuintare.

Ce oferim?

Colectarea deseurile de echipamente electrice si electronice de la persoane fizice si persoane juridice, producatori de deseuri, colectori autorizati, institutii publice sau in numele organizatiilor colective care au preluat responsabilitatea producatorilor privind realizarea obiectivelor anuale de colectare;
Manipularea si transportul deseurilor;
Asigurarea documentelor de trasabiliatte a deseurilor in conformitate cu Legea 211/2011, HG 856/2002 si OUG 5/2015;
Suport de specialitate privind incadrarea deseurilor

SC UNION CO SRL CLUJ NAPOCA
Taietura Turcului 47/15N, Parc Tetarom I, Cladirea A, et.1, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Contact

0264-592-245 /592-246

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Apahida
  2. Centre de colectare județul Cluj
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)