Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, plastic în județul Bihor, Oradea

Firma noastra ofera servicii profesionale, optime si eficiente la problemele de mediu ale diverselor organizatii ce activeaza pe teritoriul Romaniei. Activitatea noastra consta in colectare, sortare, transport, macinare si regranulare a deseurilor din material plastic, hartie ,carton, metal si lemn.

Obiectul principal de activitate al companiei este reciclarea deseurilor, SUPERBON fiind reciclator autorizat de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului a deseurilor din mase plastice si lemn.

SUPERBON SRL ofera servicii profesionale de colectare, sortare, transport, balotare , macinare si granulare a deseurilor reciclabile necontaminate din carton si hartie, plastic , lemn, metal, electronice, sticla, textile, etc.

La solicitare putem oferi spre inchiriere containere pentru depozitare deseuri de diferite marimi precum si servicii de curatenie pentru companii. De asemenea facem prestari servicii de valorificare/reciclare deseuri de ambalaje in scopul indeplinirii obiectivelor anuale prevazute de AFM pentru generatorii de deseuri care isi indeplinesc in mod individual tintele de reciclare.
Produsele obtinute in urma reciclarii sunt granule din plastic (PP, PE, PS, ABS, ABS/PC. PC,PA etc) si paleti din lemn. Toate acestea sunt reintroduse in circuitul economic.

Sediu Social
Adresa:Str. Vladeasa, Nr. 56, Oradea, 410 222, Bihor, Romania
Telefon : 0040 764 204 680
Email :
Registrul Comertului Bihor: J05/1949/2006
CIF: RO 19054826

Punct de lucru & Predare deseuri
Adresa: Str. Petre P. Carp, Nr. 5, Oradea, 410603, Bihor, Romania
Telefon : 0040 259 220 032
Mobil: 0040 764 204 680
Email :

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Bihor
  2. Centre de colectare Oradea
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn
  6. Centre de colectare plastic