Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în Câmpina, județul Prahova

SC FLORICON SALUB SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice, deșeuri electrocasnice, cabluri electrice, conductori și cablaje auto, aparatură electrică, imprimante, televizoare, monitoare, aragazuri, plăci electronice, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile etc.

Punctul de lucru al centrului de colectare este în Campina,
str.Milcov (fosta centrala termica CT6), persoana de contact: Ioana Buliga

S.C. Floricon Salub S.R.L. Campina a fost infiintata in anul 1993, avand ca domeniu principal de activitate reparatia autovehiculelor de mare tonaj, transportul rutier de marfuri si comertul cu ridicata si cu amanuntul. Ulterior, folosind infrastructura existenta, S.C. Floricon Salub S.R.L. isi dezvolta si extinde activitatea in domeniul serviciilor de gospodarie comunala.

Astfel, incepand cu anul 1996, obiectul principal de activitate al societatii devine prestarea serviciilor de salubrizare, prima localitate deservita fiind municipiul Campina. Dezvoltarea si modernizarea continua a parcului de mijloace auto specializate, precum si experienta dobandita, au permis firmei extinderea prestarii serviciului public salubrizare in orasele Baicoi, Breaza, Campina si Urlati si in comunele limitrofe municipiului Campina : Banesti, Brebu, Cornu, Poiana-Campina, Telega si Tepsani.

“Frumosul este legat de tot ce este laudabil, rational, folositor, cuviincios si armonios”

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Firma produce mobilier de gradina atat de necesar tuturor iubitorilor de natura, dornici sa amenajeze locuri confortabile pentru relaxare, sau petreceri fara cusur cu prieteni adevarati. Fie ca il fabricam in atelierul propriu, fie ca il preluam pentru comercializare de la cei mai buni furnizori in domeniu, noi garantam calitatea ireprosabila si durabilitatea lui.
Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.
Serviciile de care puteti beneficia sunt:
· recipienti, containere si alte produse similare din otel: la tema, standardizate;
· lucrari de demolare a constructiilor;
· lucrari de pregatire a terenurilor (termo…);
· lucrari de construtie a proiectelor, utilitare pentru apa si canalizare;
· lucrari de instalatii electrice: Bucuresti: linii electrice, aeriene si posturi de transformare;
· lucrari de instalatii de incalzire;
· lucrari de tamplarie si dulgherie;
· lucrari de pardoseli si pavarea peretilor: rigips, faianta, gresie, parchet;
· lucrari de vopsitorie, zugraveli si montare de geamuri;
· lucrari de instalatii sarpante si terase.
Serviciile de salubrizare sunt:
· maturatul manual si mecanizat al carosabilului si trotuarelor;
· stropirea si spalarea carosabilului;
· curatarea rigolelor;
· colectarea deseurilor stradale;
· amplasarea pe domeniul public si golirea cosurilor si containerelor;
· intretinerea parcurilor si a zonelor verzi aferente cailor rutiere;
· curatenie birouri.
Firma S.C. Floricon Salub S.R.L este autorizata ANRE pentru urmatoarele servicii:
· proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale;
· bransamente electrice cu tensiuni de pana la 20 kV inclusiv;
· bransamente electrice aeriene;
· bransamente electrice subterane;
· posturi de transformare cu tensiune nominala superioara;
· executare de linii electrice aeriene;
· executare de linii electrice subterane.
“Apa este cel mai bun dintre lucruri”, spunea Pindar un mare poet antic. Intr-o gradina, ea are un extraordinar efect de linistire. Statica ori in miscare, completeaza peisajul, incantand ochiul si bucurand sufletul. S.C. Floricon Salub proiecteaza si executa pentru beneficiarii sai: iazuri cu folie, helestee artificiale si fantani arteziene de mare efect estetic, cu care satisface gusturile cele mai exigente si intregeste din punct de vedere decorativ, locuinta florilor. La cererea clientilor, specialistii firmei se ocupa cu instalatii casnice de apa si montarea de apometre si contoare, la cele mai inalte standarde calitative.
Folosind materiale de calitate superioara: piatra cioplita sau de rau, lemn stratificat, ornamente de ceramica achizitionate de la cei mai buni furnizori, fier forjat produs in atelierul propriu, precum si plante decorative si flori perfect adaptate climei si solului propriu al arealului, firma compune armonii cromatice, peisaje florale inedite prin materializarea unor idei decorative diverse, pentru toate gusturile si prin combinatii iscusite si contraste interesante.
Sursele de apa (iazuri cu folie, helestee artificiale si fantanile arteziene cu sursa mascata) perfect repartizate in spectacolul cromatic, nu fac decat sa completeze variantele imaginative cu o nota de liniste si originalitate, iar consultanta cu ingineri horticultori experimentati, ofera garantia adaptabilitatii plantelor mai sensibile la conditiile de mediu

Campina,
str.Oborului, nr. 6, tel: 0244/336730; 0244/375151, e-mail:, persoana de contact Ioana Buliga

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Câmpina
  2. Centre de colectare județul Prahova
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)