Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Brăila, Maxineni

SC RECORWOOD SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice, deșeuri electrocasnice, cabluri electrice, conductori și cablaje auto, aparatură electrică, imprimante, televizoare, monitoare, aragazuri, plăci electronice, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile etc.

Punctul de lucru al centrului de colectare este în Com. Maxineni,
str. Aleea Primaverii, nr. 21, jud. Braila, persoana contact Ruse Robert, tel. 0742/353984

Serviciul public de salubrizare a localitatilor se organizeaza pentru satisfacerea nevoilor populatiei, ale institutiilor publice si ale agentilor economici de pe teritoriul respectivelor unitati administrativ-teritoriale.

Colectarea se efectueaza in functie de tipul de deseuri: periculoase sau nepericuloase, conform Codificarii din legislatia interna, in containere metalice de diferite capacitati si in functie de categoria de deseu.

Aceasta activitate consta in preluarea de la sursa, generator de deseuri – persoana fizica sau juridica a deseurilor menajere si nu numai in vederea tratarii si reciclarii acestora pentru asigurarea unui mediu curat si sanatos.

Serviciul de salubrizare oferit de firma Recorwood se adreseaza orasului Braila si localitatilor care fac parte din judetul Braila.

Telefon / Fax: 0239 616 022
E-mail:

RECORWOOD S.R.L.
Sediu social: Aleea Primaverii nr. 21, Maxineni, judetul Braila
CUI: 26858327
Nr. RC: J09/205/2010

Punct de lucru:
Str. Anghel Saligny nr. 24, Et. 3, Cam. 301, Braila, judetul Braila

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Brăila
  2. Centre de colectare Maxineni
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)