Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Giurgiu, Mihăilești

SC SAL SERV ECOSISTEM SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice, deșeuri electrocasnice, cabluri electrice, conductori și cablaje auto, aparatură electrică, imprimante, televizoare, monitoare, aragazuri, plăci electronice, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile etc.

Punctul de lucru al centrului de colectare este în Mihăileşti,
Str, Stadionului, fn, presoana de contact: Movilă Gheorghe

București, str. Sebastian, nr. 130, et. 3, tel/fax: 021/4562486, e-mail: ,

Colectăm selectiv pentru reciclare și reutilizarea resurselor
Conform reglementărilor recente, S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. impune un program strict de colectare selectivă cât mai ridicată (mai mult de 50% din deșeuri să fie selectate și cele reciclabile valorificate).

S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. va lua măsuri pentru sortare, tratare prin programarea colectării deșeurilor pe categorii cu utilaje specifice:

Grupa folie PET
Grupa plastic
Grupa hârtie/carton
Grupa deșeuri metalice
Grupa deșeuri deseuri sticla
Activitatea de valorificare și reciclare a deșeurilor va fi organizată în conformitate cu prevederile Strategiei Naționale privind gestiunea deșeurilor și a reducerii în timp a cantității deșeurilor ce ajung în depozite. Vă mulțumim pentru implicare și responsabilitate în aceste operațiuni de colectare selectivă, sunt de mare ajutor.

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Giurgiu
  2. Centre de colectare Mihăilești
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)