Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Botoșani, Ștefănești

DIASIL SERVICE SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), televizoare vechi, frigidere, imprimante, calculatoare și componente de calculatoare, mașini de spălat, telefoane vechi etc., cu punct de colectare în Ștefănești, la adresa: .
Sediu social:Suceava
str. Grigore Alexandru Ghica, nr.18,
tel.0230525115 , jud. SUCEAVA

Cu sediu central în județul Suceava, ne-am început activitatea în anul 1996. Principalul nostru obiect de activitate îl constituie salubrizarea localităților – în prezent, gestionăm salubritatea și managementul deșeurilor pentru mai multe arii din țară. Utilizăm tehnologie și echipamente de nivel european și o stație automatizată de sortare a deșeurilor, echipată în conformitate cu normele occidentale de protecție a mediului.

Colectăm reziduurile care îți creează probleme, realizând ulterior ecologizarea și salubrizarea întregului spațiu în care acestea au fost depozitate. Din acest punct, puteți lăsa totul în seama noastră.

Odată ajunse în puntele de destinație, prin procedee speciale, deșeurile sunt supuse sortării și pregătite pentru procesul de reciclare. Colectarea selectivă și reciclarea previne acumularea deșeurilor acumulate pe pământ, fiind un reper al civilizației și respectului pentru mediu.

Suceava
Str. Grigore Alexandru Ghica nr.18 – depozit material refolosibile

Str. Plaiului F.N. – statie sortare deseuri

Sat Lisaura, Comuna Ipotesti, langa vechiul deposit de deseuri – spatiu de stocare temporara deseuri

Gura Humorului
Zona Carierei F.N. – statie sortare deseuri

Botoșani
Str. Grigore Alexandru Ghica nr.18 – depozit material refolosibile
Str. Plaiului F.N. – statie sortare deseuri

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Botoșani
  2. Centre de colectare Ștefănești
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)