Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, PET, plastic, sticlă, textile în județul Prahova, Ploiești

Intercom T&T SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din sticlă (albă și colorată), PET, plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton, metale (oțel, aluminiu, fier vechi), lemn, pluta și materiale textile (bumbac, iuta), cu punct de lucru în Ploiesti, str. Mihai Bravu nr. 246, tel: 0730421939, Tanasescu Catalin.

Compania Intercom T&T este o companie cu capital privat integral romanesc si urmareste atragerea tuturor generatorilor de deseuri in circuitul economic.
Compania noastra dispune de utilaje de o inalta performanta pentru balotare dar si masini pentru transportul deseurilor.
Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectionarea procesului de reciclare pe care il realizam incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.
Prin activitatea noastra urmarim protectia mediului inconjurator asigurand valorificarea deseurilor in industrie ca materii prime secundare.
Intercom T&T se impune prin profesionalism, oferind noi solutii pentru un mediu inconjurator cat mai curat. Principiile, politica si viziunea noastra sunt subordonate unei atente perfectionari profesionale.
  1. Centre de colectare județul Prahova
  2. Centre de colectare Ploiești
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn
  6. Centre de colectare PET
  7. Centre de colectare plastic
  8. Centre de colectare sticlă
  9. Centre de colectare textile