Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, PET, plastic, sticlă în Blejoi, județul Prahova

Otodix SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din hârtie, carton, PET, plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), metale (oțel, aluminiu, fier vechi), lemn, pluta și sticlă (albă și colorată), cu punct de lucru în Blejoi, DN 1B, km 4, Ploiesti-Valeni, tel: 0244/532299, Paduraru Sorin.

Societatea noastra s-a infiintat in anul 2004 si inca de la inceput s-a ocupat cu colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile. Colectarea se realizeaza de la colectorii autorizati cat si de la generatorii de deseuri. Principalele grupe de deseuri colectate sunt: – hartie si carton. – mase plastice( HDPE, LDPE, PP, PVC, PS, ABS, PC, PA, PMMA, POM, PET ). – feroase si neferoase. – sticla. – lemn. – cauciuc. Dupa colectare acestea se sorteaza,iar apoi fie se baloteaza, cu ajutorul preselor din dotare, fie se macina si se ambaleaza in saci tip big bag

Tel 0723 210 774, 0722608050

Societatea noastra s-a infiintat in anul 2004 si inca de la inceput s-a ocupat cu colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile.
Colectarea se realizeaza de la colectorii autorizati cat si de la generatorii de deseuri.
Principalele grupe de deseuri colectate sunt:
– hartie si carton.
– mase plastice( HDPE, LDPE, PP, PVC, PS, ABS, PC, PA, PMMA, POM, PET ).
– feroase si neferoase.
– sticla.
– lemn.
– cauciuc.
Dupa colectare acestea se sorteaza,iar apoi fie se baloteaza, cu ajutorul preselor din dotare, fie se macina si se ambaleaza in saci tip big bag.

Ploiesti,
str. Ciprian Porumbescu, nr. 9, bl. 15, ap.41
0722608050

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Blejoi
  2. Centre de colectare județul Prahova
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn
  6. Centre de colectare PET
  7. Centre de colectare plastic
  8. Centre de colectare sticlă