Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, PET, plastic în Florești, județul Prahova

Polimeri Impex SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din PET, plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton și metale (oțel, aluminiu, fier vechi), cu punct de lucru în Floresti, DJ Baicoi-Moreni, tel.: 0723716785, Desliu Daniel.

In procesul de reciclare achizitionam de la agentii economici si societati de salubrizare deseuri mase plastice de diferite tipuri, iar prin reprocesare, acestea sunt reintroduse in circuitul economic sub forma de granule si fulgi de culori diferite. Colectam plastic de tipul 1 (PET sau PTE), tipul 2 (HDPE), tipul 4 (LDPE), si tipul 5 (PP). Fulgii si granulele rezultate prin reciclare sunt folosite de producatori in procesul de fabricatie a diverselor obiecte de plastic facandu-se astfel economie de materie prima, iar mediul inconjurator este protejat.

Ne ocupam de colectarea maselor plastice de orice tip, oferind astfel materie prima atat de necesara astazi pentru fabricarea unei multitudini de produse, practic 90% din marfurile existente pe piata avand drept continut materiale plastice.

Clienti
Colaboram in prezent cu peste 40 de societati comerciale situate pe intregul teritoriu national. Rezolvam problemele de achizitie ale clientilor nostri prin intermediul societatii de transport Polimeri Est Trans, partea a grupului Polimeri Est.

POLIMERI EST IMPEX SRL
C.U.I. RO14231889
Nr. Registrul Comertului: J29/888/2001

Adresa
Dn. Jud. Baicoi Moreni, Floresti, PH
Mobil: +40.723.584.062
Mobil: +40.723.716.785
Tel/Fax: +40.244.362417

Email

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Florești
  2. Centre de colectare județul Prahova
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare PET
  6. Centre de colectare plastic