Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn în Iancu Jianu, județul Olt

Remat Sa Olt este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din hârtie, carton, metale (oțel, aluminiu, fier vechi) și lemn, pluta, cu punct de lucru în Iancu Jianu.

Deseuri Feroase
Prelucrarea deseurilor feroase in vederea valorificarii se face prin sortare manuala, taiere manuala sau mecanica, folosind foarfeca hidraulica, taiere cu ajutorul instalatiei tip Shredder, balotare.

Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice
Rematholding este autorizata sa colecteze toate tipurile de DEEE-uri: aparate de uz casnic de mari dimensiuni , aparate de uz casnic de mici dimensiuni , echipamente informatice si de telecomunicatii .

Deseuri Neferoase
Rematholding detine toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii de colectare si valorificare a deseurilor neferoase cat si a metalelor pretioase (platina, aur, argint, etc).

Deseuri de Baterii si Acumulatori
Rematholding colecteaza si transporta deseurile de baterii si acumulatori conform legislatiei in vigoare, sorteaza pe categorii si depoziteaza deseurile de baterii si acumulatori in conditii de siguranta, urmand ca acestea sa fie supuse procesului de tratare .

Deseuri Nemetalice
Deseurile nemetalice colectate sunt supuse procesului de sortare, balotare, granulare si sunt reintroduse in circuitul industrial.

Deseurilor Periculoase.
Deseurile periculoase se colecteaza si transporta cu respectarea tuturor prevederilor legale in domeniu, se depoziteaza temporar in conditii de siguranta si se predau spre neutralizare sau eliminare.

REMATHOLDING SLATINA
Slatina, Str. Depozitelor nr.13, Jud Olt
cod 230120
TEL 0249432730

Punct de lucru Slatina
Str. Constructorului nr. 3, Slatina, jud. Olt
Tel: 0730 085 481

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Iancu Jianu
  2. Centre de colectare județul Olt
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn