Colectarea deșeurilor din judeţul Olt, licitaţia se află în procedura de evaluare a ofertelor

Publicat în Olt acum 3 ani

gunoiPatru operatori de salubritate au depus oferte pentru colectarea gunoiului din judeţul Olt, în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID), proiect iniţiat cu fonduri europene de Consiliul Judeţean Olt. 

 Directorul ADI „Olt-Eco”, Ilie Irimia, a declarat că licitaţia se află în procedura de evaluare a ofertelor, care poate dura chiar și până la 120 de zile în funcție de complexitatea documentației.

Noi suntem în perioada de evaluare a ofertelor, perioadă care poate să dureze și 120 de zile, depinde cât de stufoase sunt documentațiile. Sunt patru potențiali operatori la nivelul județului. Deschiderea ofertelor a avut loc luni, 22 martie, la ora 14:00”, a declarat Irimia.

Potrivit surselor Gazeta Oltului, cele patru firme sunt din Olt, București, Ilfov și Timișoara.

Colectarea deşeurilor menajere a fost scoasă din nou la licitaţie după rezilierea contractului cu Rosal Grup, firma familiei Prigoană, care nu și-a îndeplinit obligațiile asumate prin contract.

Proiectul Sistem Integrat de Management al Deșeurilor a fost implementat de Consiliul Judeţean  Olt cu finanţare prin Programul Operaţional Sectorial  Mediu, având o valoare de aproximativ 32 de milioane de euro, fără TVA, din care finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 23.060.887 euro .

via Gazeta Oltului

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)