Colectarea selectivă la Cluj: apar 100 de noi puncte de salubritate

Publicat în Cluj acum 2 ani

Municipalitatea clujeană va amplasa în acest an 50 de noi puncte gospodărești modulare supraterane, după cele instalate în ultima perioadă, în sectoarele arondate operatorilor privați Brantner și Rosal.

Fiecare nouă structură metalică permite înmagazinarea containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor (hârtie / carton, plastic / metal, sticlă și separat deșeuri reziduale) precum și extinderea ulterioară și compartimentarea.

Primele 27 puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectare selectivă au fost amplasate în decembrie 2020, iar alte 23, în ianuarie. Punctele gospodărești supraterane pentru colectarea deșeurilor reciclabile sunt distribuite în cartiere și arondate celor două sectoare de care sunt responsabili operatorii de salubritate Rosal Grup și Compania Brantner Vereș.

Locațiile acestora sunt în cartierele Mărăști, Mănăștur, Grigorescu, Gheorgheni, Zorilor. Valoarea contractului de achiziție încheiat în 2020 este de 356.048 de lei, cu taxa pe valoarea adăugată, prețul unitar fiind de 7.120 lei, cu TVA. În acest an se va continua cu achiziția altor 50 puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectare selectivă.

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)