Containere pentru deșeuri voluminoase, în mai multe zone ale Constanței

Publicat în Constanţa acum 5 luni

voluminoaseContainerele cu deșeuri voluminoase sunt amplasate săptămâna aceasta în cartierele Casa de Cultură-Tomis I-Tomis II: aleea Nalbei, bloc L 110, aleea Mălinului, bloc B6, la intersecția străzilor B.P. Hașdeu cu Ciocârliei și pe strada Lăcrămioarei.

Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc).  Vă rugăm să le folosiți cu încredere!, transmit autoritățile locale. 

Săptămâna viitoare, containerele vor fi amplasate în Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni, lângă Școala nr.14 și în Tomis Plus, pe strada Krakovia.   

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, mai transmit autoritățile.

Reamintim că, depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.   

via Litoral TV

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)