Unde sunt containerele speciale pentru deșeuri voluminoase amplasate de POLARIS Constanța

Publicat în Constanţa acum 5 luni

voluminoaseConstănțenii care locuiesc în aceste zone se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc)

Săptămâna aceasta, 17 – 23 octombrie 2022, compania POLARIS M HOLDING a amplasat containerele pentru deșeuri voluminoase în cartierele Casa de Cultură-Tomis I-Tomis II: aleea Nalbei, bloc L 110, aleea Mălinului, bloc B6, la intersecția străzilor B.P.Hasdeu cu Ciocârliei și pe strada Lacramioarei.

Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc).

Săptămâna viitoare, containerele vor fi amplasate în Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni, lângă Școala nr.14 și în Tomis Plus, pe strada Krakovia.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

via Constanțeanul

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)