Constanța. Containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase au fost amplasate, săptămâna aceasta, în cartierul CET

Publicat în Constanţa acum 2 ani

voluminoaseSăptămâna aceasta, containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierul CET, în doua locații distincte: Prelungirea Caraiman/ Ion Ursu și Aleea Egretei, parcare. Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni – mobilier, uși, saltele, covoare etc.

Săptămâna viitoare, containerele speciale vor fi amplasate în cartierele Km. 4-5 și Km.5: pe străzile Liliacului, Progresului, Pandurului, Th. Speranția, bloc 13 și bloc 40.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Reprezentanții Primăriei Constanța atrag atenția că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

via CTNews.ro

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)