Depozitul de deșeuri de pe malul stâng al râului Șieu a fost dezafectat


Depozitul de deșeuri de pe malul stâng al râului Șieu a fost dezafectat, informează Administrația Bazinală de Apă (ABA) Someș-Tisa. Primăria Mărișelu s-a conformat și a ecologizat zona, respectând termenul impus de autorități.

”Zona a fost ecologizată conform termenului impus de către inspectorii instituției noastre Primăriei Mărișelu din județul Bistrița-Năsăud. Reamintim că reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud s-au deplasat la fața locului în data de 16 septembrie 2020, imediat după ce situația a fost sesizată în spațiul public”, a transmis ABA Someș-Tisa.

Centre de colectare deşeuri în Județul Bistrița-Năsăud

Deseuri colectate in Județul Bistrița-Năsăud: 

Reamintim că instituția s-a autosesizat după ce în spațiul public au apărut informații cu privire la existența unui depozit ilegal de deșeuri pe malul stâng al râului Șieu. Situția a fost scoasă la iveală de reprezentanții Asociației Naționale de Combatere a Braconajului și Poluării Bistrița-Năsăud, ai Grupului de inițiativă locală KILOMETRUL ALBASTRU Bistrița-Năsăud, dar și ai Partidului Verde Bistrița-Năsăud. Aceștia au transmis mai multor instituții ale statului o petiție în care au prezentat această situație și au solicitat luarea unor măsuri urgente.

via Gazeta de Bistrita

Ionuț Părăușanu

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)