Reciclează dăruind pe grupul tău local de Freecycle!

Am căutat și am alcătuit pentru tine o listă de peste 200 de grupuri de Facebook care au ca scop activitatea cunoscuta sub denumirea de freecycle, oferirea de donații sau schimbul diferitelor obiecte. Alege din lista de mai jos județul tău ca să descoperi grupuri locale de freecycle, de donații sau schimburi de lucruri gratis. Dacă cunoști și altele sau vrei să creezi un astfel de grup pentru localitatea ta, dacă nu există deja, scrie-ne ca să îl adăugăm în această listă.

Freecycle în :

 

Indiferent cât de mult timp petreci pe zi menținând ordinea în casă, obiectele inutile, pe care nu le mai folosești sau care nu-ți mai plac, se adună. Fie că sunt cărți, rechizite școlare, haine, unelte vechi pe care le-ai înlocuit cu unele mai bune, mobila veche, frigidere sau mașini de spălat încă funcționale sau cu mici deficiențe, poți scăpa de toate dăruindu-le unor persoane care au nevoie de ele.

Donează ce nu folosești!

Aruncă o privire în jurul tău și găseste câteva lucruri pe care le poți oferi chiar acum!

Explorează grupurile de Freecycle din județul tău:


 

Pentru că suntem de părere că oricărei localități, oricât de mică, i-ar prinde bine să aibă un grup Freecycle (unde să putem dona obiectele pe care nu le mai folosim), invităm vizitatorii site-ului nostru să se alăture sau să se implice în crearea și întreținerea grupurilor Freecycle locale pe Facebook – acolo unde ele nu există. Informați-ne despre apariția unor noi grupuri Freecycle pentru a putea participa și noi la promovarea lor.