In urmatoarele doua saptamani compania RETIM va raspunde zilnic la cele mai frecvente intrebari adresate de clienti

Publicat în Timiş acum 2 ani

punct de colectareIn urmatoarele doua saptamani compania RETIM va raspunde zilnic la cele mai frecvente intrebari adresate de clienti, oferind detalii despre cum trebuie sa procedeze timisorenii, dar si locuitorii din judet, pentru a scapa de deseuri.

In fiecare zi, pe pagina de Facebook va fi publicat raspunsul la una dintre cele 13 intrebari care au fost deja selectate. In cazul in care sunteti interesati de un alt subiect decat cel prezentat, puteti adresa o intrebare in rubrica de comentarii. Acestea vor fi centralizate si apoi RETIM va raspunde la fiecare dintre ele.

Reprezentantii companiei vor prezenta in detaliu cum trebuie procedat pentru a scapa de diferite tipuri de deseuri, date despre curatenia de primavara sau adunarea compostului, cum putem plati factura electronica sau cum procedam pentru a avea recipiente de depozitare a deseurilor.

Va reamintim, la Timisoara, RETIM a deschis inca din 2019 in colaborare cu Primaria patru centre de colectare gratuita, unde pot fi duse deseuri vegetale, voluminoase de uz casnic si cele rezultate din constructii si demolari. Adresele si orarele obisnuite punctelor de colectare le puteti gasi mai jos:

Calea Torontalului, nr. 94 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Mosnitei, nr. 2-4 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Str. A Imbroane, nr. 70 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr 3 (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

Cetatenii din alte localitati sunt rugati sa se adreseze primariei de care apartin in vederea gasirii unei solutii pentru debarasarea in mod legal de deseuri voluminoase, vegetale si din constructii. Mai multe detalii gasiti AICI.

Mai multe informatii puteti obtine si de pe pagina oficiala a companiei, www.retim.ro.

via Opinia Timișoarei

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)