Întâlniri cu locuitorii Caracalului privind colectarea separată a gunoiului

Publicat în Olt acum 1 an

doldurea caracal strada netIon Doldurea – primarul Municipiului Caracal – se va întâlni, în perioada următoare, cu cetățenii din toate zonele orașului, pentru a explica mecanismul de funcționare a colectării selective a gunoiului. Miercuri, 9 martie a.c., au avut deja loc trei întâlniri cu locuitori din cartierele Bold și Protoseni.

„Începând cu 1 martie, în Caracal s-a modificat sistemul de strângere a gunoiului pe principiul colectării selective a deșeurilor. Sunt avute în vedere deșeurile reciclabile de tip: carton/ hârtie, plastic, metal și sticlă.

Colectarea selectivă presupune împărțirea deșeurilor de către cetățeni în containere sau saci separați, astfel încât să poată fi ulterior procesate la centrele de reciclare.

Colectarea în mod selectiv va fi realizată corect, dacă persoanele implicate vor respecta regulile stabilite de firmele care adună și reciclează gunoiul. Acestea ne pun la dispoziție ghiduri care prevăd pașii importanți în acest proces. Efortul nostru ca cetățeni este minim, beneficiul pentru comunitate este însă maxim”, declară primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea.

via Linia Întâi

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)