Mioveni: 24 și 25 martie – SC Financiar Urban colectează deșeurile din sticlă

Publicat în Argeş acum 3 ani

În zilele de 24 și 25 martie 2021, operatorul de salubritate SC Financiar Urban va putea colecta de la abonații din zonele cu case din Mioveni și deșeuri reciclabile din sticlă, reprezentând doar sticle de orice formă și mărime, precum și borcane, de preferință întregi.

Astfel, miercuri, 24 martie 2021, cetățenii din Făget și Colibași vor depune ambalajele din sticlă în fața gospodăriei, iar operatorul de salubritate va pune la dispoziție un mijloc de transport care va colecta deșeurile din sticlă din poartă în poartă, începând cu ora 08.00.
Joi, 25 martie 2021,începând cu ora 08.00, acțiunea de colectare se va desfășura în cartierele Racovița, Clucereasa și Mioveni(case).

Atenție! Nu se acceptă colectarea de geamuri, resturi de termopan, ceramică, porțelan, aceste tipuri de deșeuri nefiind incluse înregistrare în codul prestatorului de servicii!
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni – Serviciul Corp Control, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

via Atitudine în Argeș

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)