Modul de colectare separată a deșeurilor reciclabile, monitorizat de inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 10 luni

deseuri bn tileInspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă monitorizarea platformelor de colectare cu containere semi-îngropate și modul de colectare a deșeurilor reciclabile din pubelele galbene.

Eforturile de colectare a deșeurilor reciclabile trebuie susținut de toți cei implicați în generarea acestor deșeuri. Separarea corectă a deșeurilor la sursă este un lucru extrem de important.

Efectele pozitive ale acestui efort au un impact semnificativ asupra calității vieții noastre: – Putem avea servicii de salubritate la costuri rezonabile;

– Reducem poluarea județului nostru;

– Protejăm resursele limitate ale planetei;

– Oferim copiilor noștri un mediu înconjurător mai bun și mai sănătos.

În același timp, inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au impus operatorului de colectare Supercom o golirea mai frecventă a recipienților de pe platformele de colectare cu containere semi-îngropate, acolo unde aceștia erau plini.

„Contăm pe spiritul civic a cetățenilor pentru o separare corectă a deșeurilor încă din gospodăriile fiecăruia, pentru a crește gradul de valorificare a acestora”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

via Gazeta de Bistrița

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)