Bistrița-Năsăud. Din iunie, Supercom va distribui în toate zonele de case saci menajeri verzi și albaștri pentru colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă și din hârtie

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 2 ani

“Colectarea din poartă în poartă a deșeurilor pe 4 fracții este una din cele mai importante măsuri pe care le luăm pentru a eficientiza activitatea în gestionarea deșeurilor din județul nostru.

Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud derulează în aceste zile o campanie de informare adresată cetățenilor ce locuiesc în toate zonele de case din județ atât în mediul rural, cât și în mediul urban. Distribuim un material informativ, care explică într-un mod simplu, cum trebuie să separăm corect deșeurile în gospodărie.

Începând din luna iunie, la solicitarea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, operatorul de salubritate Supercom SA va distribui în toate zonele de case saci menajeri de culoare verde și de culoare albastră pentru a fi folosiți la colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă și din hârtie / carton de la poarta casei, așa cum se întâmplă în prezent cu deșeurile din plastic și metal și deșeurile reziduale. În sacul verde de 120 L se vor colecta deșeurile reciclabile din sticlă, iar în sacul albastru de 240 L se vor colecta deșeurile reciclabile din hârtie / carton. Frecvența de colectare a acestor deșeuri va fi de 1 dată pe lună în mediul urban și de o dată la două luni în mediul rural.

Prin această măsură, ne dorim să ușurăm efortul de colectare a cetățenilor care nu vor mai fi nevoiți să meargă sute de metri până la platformele de colectare dotate cu containere semi-îngropate pentru deșeurile reciclabile din sticlă și din hârtie / carton. De asemenea, vom avea un control mai bun cu privire la cum se face separarea deșeurilor reciclabile în fiecare gospodărie.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”, a transmis Cristian Marius Niculae, Director Executiv A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud.

colectare reciclare

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)