Bistrița. Supercom distribuie saci albaștri și verzi pentru colectarea fracțiilor reciclabile din hârtie / carton și din sticlă

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 2 ani

supercomSupercom distribuie saci albaștri și verzi pentru colectarea fracțiilor reciclabile din hârtie / carton și din sticlă de la poarta casei odată cu ridicarea sacilor plini, informează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, care precizează că există situații în care, din diverse motive și independent de voința operatorului de salubritate, acești recipienți de colectare – sacii albaștri și verzi – nu ajung în posesia tuturor utilizatorilor sistemului de salubrizare.

De aceea, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud împreună cu operatorul de salubritate Supercom au distribuit tuturor primăriilor din județ o rezervă de saci albaștri și verzi pe care cetățenii localităților să-i poată solicita în cazul în care nu au intrat în posesia acestor saci de colectare.

Cetățenii din municipiul Bistrița și localitățile componente pot ridica sacii albaștri și verzi de la sediul Supercom SA, de pe str. Drumul Cetății, nr. 9, vis-a-vis de Rombat.

”Vă rugăm să respectați inscripționările de pe sacii albaștri și verzi și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Dacă vom facem ceea ce trebuie în propria gospodărie și vom colecta selectiv deșeurile, le vom preda în mod corespunzător operatorului de salubritate, respectând calendarul de colectare, atunci, cu siguranță, acele deșeuri nu vor ajunge niciodată în natură. Haideți să le punem pe toate la locul lor!”, este mesajul ADI Deșeuri.

via Timp Online

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)