În gospodăriile locuitorilor Mangaliei se distribuie saci galbeni pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Publicat în Constanţa acum 4 ani

Angajații Polaris distribuie în această perioadă, în gospodăriile locuitorilor Mangaliei, saci galbeni pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Acțiunea se desfășoară, mai întâi, în cartierul de case al orașului, iar odată cu sacul galben cetățenii primesc și flyere informative despre colectarea corectă și tipul de deșeuri reciclabile, care trebuie să ajungă în sac.

Reprezentanții societății Polaris, care asigură salubrizarea în oraș și stațiuni, susțin că ridicarea sacului galben din gospodării se face o dată la două săptămâni, în aceeași zi în care se colectează și deșeurile menajere, însă cu mașini special destinate acestui scop. Ulterior, sacii se înlocuiesc cu alții noi, doar în gospodăriile unde se respectă colectarea selectivă. Dacă sacul galben conține deșeuri menajere sau orice alte tipuri de deșeuri, în afara celor reciclabile, acesta va fi colectat de mașina pentru deșeuri menajare și nu va fi înlocuit de un alt sac galben.

În mai multe zone din oraș, au fost montate eurocontainere în modulele deja amplasate pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Pe parcursul acestei săptămâni, toate modulele vor fi dotate cu aceste containere și vor deveni funcționale.

Până acum, la Mangalia au fost amplasate 20 de platforme, în diferite zone ale orașului, iar până la sfârșitul anului, aceste sisteme moderne de colectare selectivă a deșeurilor vor fi pe toate străzile din municipiu.

Centre de colectare deşeuri în Județul Constanța

Deseuri colectate in Județul Constanța: 

Via CTnews

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)