Focșănenii care locuiesc la case vor primi saci de gunoi de la Primărie, pentru colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile

Publicat în Vrancea acum 3 ani

Primăria Municipiului Focșani și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru serviciul de salubrizare a localităților Focșani și Golești, prin CUP SALUBRITATE SA, demarează o nouă campanie de informare a cetățenilor care locuiesc în zona de case, cu privire la colectarea selectivă prin programul „Sacul Galben”.

Centre de colectare deşeuri în Focșani

Începând cu data de 1 februarie 2021 vor fi distribuiți în mod gratuit către populație sacii destinați colectării deșeurilor reciclabile precum: hârtie, carton, folie, PET-uri, bidoane detergenți (HDPE), cutii conserve și doze de aluminiu.
Campania de distribuire a sacilor se va desfășura o dată la trei luni, fiecare utilizator din zona de case va beneficia de sacii necesari colectării deșeurilor reciclabile pentru fiecare zi destinată colectării.

Sacii cu deșeurile reciclabile vor fi preluați de autospecialele CUP SALUBRITATE SA din fața imobilului în zilele destinate colectării și vor fi utilizați o singură dată.

Pentru orice informație legată de programul de colectare a deșeurilor reciclabile puteți accesa următorul link https://www.salubfocsani.ro/reciclare.html sau puteți suna la: 0237.621.338

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)