Depozite pentru colectarea deșeurilor inerte, din construcții, în Reșița

Publicat în Caraş-Severin acum 2 ani

Pe raza municipiului există două depozite pentru colectarea deșeurilor inerte. Cel situat pe B-dul Muncii nr. 25 funcționează de luni până vineri, între orele 8.00 și 12.00, iar punctul de colectare de pe Strada Scorușului nr. 1D, tot luni până vineri, dar între orele 12.30 și 16.00.

În aceste locații deșeurile inerte pot fi depozitate cu titlu gratuit.

Există și varianta ca astfel de deșeuri să fie ridicate de operatorul de salubritate, contra cost, în baza unei solicitări scrise și transmise la adresa de email sau în urma unui apel telefonic la 0355.249963 sau 0737770526.

Centre de colectare deşeuri în Reșița

Punctele de colectare sunt destinate stocării temporare a următoarelor tipuri de deșeuri: deșeuri voluminoase (mobilier, saltele, uși, ferestre, obiecte sanitare – ex. vas de toaletă, chiuvetă etc.), deșeuri din construcții rezultate din amenajări/reamenajări interioare a spațiilor de locuit, rezultate din gospodăriile populației și pentru care nu este necesară emiterea autorizației de construire.

Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în municipiul Reșița, pe baza actului de identitate. Cantitatea de deșeuri care poate fi preluată gratuit de la un cetățean, în punctul de colectare, este: maximum 3 mc/an – pentru deșeurile din construcții; maximum 10 mc/an – pentru deșeurile voluminoase.

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)