Polaris Constanța vă pune la dispoziție bene de 2 mc și 17 mc pentru colectarea temporară a deșeurilor din construcții

Publicat în Constanţa acum 2 ani

Dacă vă reamenajați locuința sau un alt spațiu, Polaris vă pune la dispoziție bene de 2 mc și 17 mc pentru colectarea temporară a deșeurilor până la finalizarea lucrărilor.

Deșeurile rezultate din construcții și demolări, reamenajări interioare/ exterioare, reparații, demolări ale locuințelor, provenite de la persoane fizice, agenți economici sau instituții publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost, pe baza unui contract/comandă scrisă transmisă departamentului Comercial, birou Contractări.

Centre de colectare deşeuri în Constanța

Una dintre cele mai frecvente probleme legate de deșeurile inerte o reprezintă abandonarea acestora pe terenuri virane sau pe domeniul public. Din păcate, aceste acțiuni afectează mediul înconjurător, sănătatea noastră și imaginea orașului în care locuim.

‼️ Deșeurile din construcții se depozitează la platformele pentru deșeuri, în containerele pentru deșeuri reciclabile sau în pubelele oferite de Polaris deoarece deșeurile pot distruge recipientele, autogunoiera și sistemul hidraulic al acesteia.

Pentru a evita poluarea mediului înconjurător, vă rugăm să gestionați în mod corect deșeurile rezultate din construcții deoarece acestea trebuie să ajungă în locurile special amenajate, și nu la marginea drumului, în păduri sau pe domeniul public.

Puteți încheia un contract pentru preluarea deșeurilor inerte și închirierea recipientelor pentru precolectare la:

– biroul Contractări.

Program relații cu clienții și casierie:
Luni – Vineri: 08:00 – 16:30
Str. Stefan cel Mare, nr. 128 – zona Icil, langa BRD, vis a vis de Kaufland, Constanta.

Tel : 0241 545 596

Împreună putem păstra curățenia orașului!

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)