Primăria Piatra Neamț pune la dispoziţie gratuit, un tocător pentru crengi şi alte deşeuri vegetale

Publicat în Neamţ acum 2 ani

tocator crengiÎn condiţiile în care, începând de anul acesta, este interzisă incendierea deşeurilor vegetale inclusiv cele din gospodăriile private, soluţia rămâne la municipalitate.

Crengile, compostul de frunze şi alte resturi vegetale din gospodării nu pot fi depozitate nicăieri şi nici nu vor fi ridcate de Brantner săptămânal, când se ridică celelalte deşeuri.

Primarul Andrei Carabelea a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă:

“Am decis achizţionarea unui tocător care să fie utilizat în sprijinul pietrenilor şi destinat tocării crengilor atât din spaţiul public care rezultă din activitatea de taoletare dar şi cele preluate din gospodăriile pietrenilor. Calendarul de preluare a acestora va fi făcut public. Facem această activitate pentru că este interzisă incendierea resturilor vegetale. Aceste activităţi se sancţionează cu amendă. Vom prelua în mod gratuit deşeurile vegetale, pentru a evita acest fenomen!“.

Achiziţionarea acestui tocător face parte din programul mai amplu “Piatra Curată” pe care primarul îl dezvoltă în mai multe planuri – administrativ, partenerila şi în regim de voluntariat.

via Viața Nemțeană

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)