Ecosal pune la dispoziție în Galați două puncte de colectare a deșeurilor din construcţii, cât şi deşeurile electrice şi electronice

Publicat în Galaţi acum 2 ani

În Galaţi, există două puncte verzi administrate de Serviciul Public Ecosal, unul în Micro 13B, celălalt pe strada Etna nr. 29, unde pot fi depozitate atât deşeuri din construcţii, cât şi deşeurile electrice şi electronice.

Trebuie să ştiţi că depozitarea a doi metri cubi de moloz este gratuită la punctele verzi, dar depozitarea unei cantităţi mai mari se taxează. Astfel, la un metru cub peste cantitatea netaxabilă, suma pe care trebuie să o plătiţi este de 68,64 de lei fără TVA, plus o taxă de cântărire de 3,51 de lei fără TVA.
În cazul în care nu aveţi mijloace de transport ale deşeurilor inerte, Serviciul Public Ecosal poate veni să ridice molozul contra cost, fiind inclusă colectarea, transportul şi depozitarea, în cazul în care se depăşesc cei doi metri cubi gratuiţi.

Programul celor doua puncte verzi este urmatorul :

1. Punct verde Micro 13B
Adresa : Str. Drumul Viilor nr. 1
Program :
Luni – Sambata ora 8.00 – 16.00
Duminica ora 8.00 – 12.00

2. Punct verde Etna
Adresa : Str. Etna nr. 29
Program : Luni – Vineri ora 8.00 – 16.00

În cazul în care v-aţi renovat casa şi vreţi să transportaţi molozul, dar nu aveţi mijloc de transport, puteţi suna, la unul dintre următoarele numere de telefon: 0236.312.282 şi 0374.927.292. Totodată, numerele sunt valabile şi în cazul în care vreţi să transportaţi la punctele verzi deşeuri electrice şi electrocasnice mari.

via Antidotul

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)