Polaris M Holding Constanța colectează deșeurile provenite din demolări

Publicat în Constanţa acum 3 ani

polaris deseuri constructiiDacă vă reamenajaţi locuinţa sau un alt spaţiu, Polaris vă pune la dispoziţie bene de 2 mc şi 17 mc pentru colectarea temporară a deşeurilor până la finalizarea lucrărilor. Deşeurile rezultate din construcţii şi demolări, reamenajări interioare/ exterioare, reparaţii, demolări ale locuinţelor, provenite de la persoane fizice, agenţi economici sau instituţii publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost, pe baza unui contract/comandă scrisă transmisă departamentului Comercial, Birou Contractări.

Una dintre cele mai frecvente probleme legate de deşeurile inerte o reprezintă abandonarea acestora pe terenuri virane sau pe domeniul public. Din păcate, aceste acţiuni afectează mediul înconjurător, sănătatea noastră şi imaginea oraşului în care locuim.

Deşeurile din construcţii se depozitează la platformele pentru deşeuri, în containerele pentru deşeuri reciclabile sau în pubelele oferite de Polaris, deoarece deşeurile pot distruge recipientele, autogunoiera şi sistemul hidraulic al acesteia.

Pentru a evita poluarea mediului înconjurator, Polaris vă roagă să gestionaţi în mod corect deşeurile rezultate din construcţii, deoarece acestea trebuie să ajungă în locurile special amenajate şi nu la marginea drumului, în păduri sau pe domeniul public.

Puteţi încheia un contract pentru preluarea deşeurilor inerte şi închirierea recipientelor pentru precolectare la: – Biroul Contractări. Program relaţii cu clienţii şi casierie: Luni – Vineri: 08:00 – 16:30, Str. Ştefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL, lângă BRD, vis a vis de Kaufland, Constanţa. Tel: 0241.545.596,

via Mangalia News

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)