POLARIS: Cum putem economisi spațiu în pubela neagră?

Publicat în Constanţa acum 2 ani

pubela polaris xReprezentanții companiei de salubritate Polaris M Holding transmit câteva sfaturi utile pentru gestionarea corectă a deșeurilor pe care le generăm în gospodăria noastră

Reprezentanții companiei de salubritate Polaris M Holding transmit câteva sfaturi utile pentru gestionarea corectă a deșeurilor pe care le generăm în gospodăria noastră.

▪️ Deșeurile reziduale se depun în pubela neagră.
▪️ Deșeurile reciclabile se depun în pubela galbenă.
▪️ depozitează în pubela neagră numai deșeuri reziduale, care nu se pot recicla. În acest mod, economisești spațiu în pubelă.

În pubela neagră se depun:
▪️resturi alimentare, veselă de unică folosință foarte murdară, cioburi de ceramică și porțelan, grăsimi, scutece, șervețele folosite, excrementele animalelor de casă, mucuri de țigară, ambalaje foarte murdare etc.

Nu depunem în pubela neagră:
▪️ deșeuri reciclabile din plastic, metal, hârtie, sticlă, baterii, anvelope uzate, anbalaje contaminate cu substanțe periculoase, deșeuri rezultate din cosntrucții.

POLARIS: Abandonarea deșeurilor lângă pubele sau pe spațiile publice poate fi evitată dacă fiecare deșeu este depozitat în recipientul aferent!

via Constanțeanul

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)