Programul de colectare a deșeurilor în Bistrița-Năsăud

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 1 an

S-au tipărit calendare cu programul de colectare pentru comunitățile din tot județul și urmează să fie distribuite către toți cetățenii care locuiesc în zonele de case.

calendar

“Pentru o mai bună informare a cetățenilor cu privire la programul de colectare a deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud, A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud împreună cu operatorul de salubritate Supercom SA au tipărit calendare cu programul de colectare pe fracții separate de la poarta casei pentru toate UAT-urile din județul nostru.

Calendarul este foarte ușor de folosit și cuprinde programul de colectare a deșeurilor reciclabile până la finalul anului 2022.

Aceste calendare vor fi distribuite către cetățeni prin intermediul primăriilor din județ, pentru a fi siguri că ajung la fiecare cetățean.

Dacă în perioada următoare nu ați primit un astfel de calendar, puteți merge direct la primăria de care aparțineți pentru a solicita un astfel de calendar și pentru a vă informa cu privire la programul de colectare din localitatea dumneavoastră.

Pe această cale, rugăm toate primăriile din județul nostru să se implice activ în distribuirea către populație a acestor materiale informative atât de importante și necesare pentru buna gestionare a deșeurilor în județul nostru.

În cele 4 orașe ale județului: Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz Bai de distribuția calendarelor se ocupă operatorul de salubritate S.C. Supercom S.A.

Calendarul de colectare a deșeurilor poate fi găsit și pe site-ul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud – www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Prin măsura colectării de la poarta casei a deșeurilor pe 4 fracții distincte, dorim să creștem procentul de valorificare a deșeurilor reciclabile din județul nostru, iar banii obținuți din valorificarea acestora să se întoarcă în fiecare comunitate din județul nostru.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”, a transmis Cristian Marius Niculae, director executiv ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)