Stația de reciclare Piatra-Neamț colectează DEEE în perioada 22 – 31 iulie

Publicat în Neamţ acum 2 ani

ECOTIC împreună cu Primăria Municipiului Piatra Neamț și Eleven Green organizează în perioada 22 – 31 iulie o campanie de colectarea a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Astfel, cei care predau deșeuri electrice pe parcursul campaniei vor participa la o tombolă unde sunt oferite următoarele premii: cuptor cu microunde, mixer cu bol și boxă portabilă. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 31 iulie, ora 19:30 la Caravana ECOTIC.

Unde pot fi predate deșeurile electrice?

  • 22 – 31 iulie – colectare GRATUITĂ de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase. Comenzile de predare se fac la 0751.296.466.
  • 28 – 31 iulie – predare deșeurilor electrice la Caravana ECOTIC, aceasta va fi amplasată pe platoul Curții Domnești și va fi deschisă în intervalul orar 12:30 – 19:30.

Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa pe perioada campaniei pe platoul Curții Domnești. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

De asemenea, cei mici sunt așteptați la Caravana ECOTIC la atelierele de eco educație dedicate. Acestea au loc pe toată perioada amplasării Caravanei ECOTIC pe platoul Curții Domnești.

Cetățenii din Piatra Neamț beneficiază de preluarea GRATUITĂ a deșeurilor electrice prin colectorul local Eleven Green. Pentru comenzile de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase este disponibil numărul de telefon 0751.296.466.

Detalii legate de campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro

ecotic

Vezi punctele de colectare administrate de

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)