Punct de colectare DEE la Deva, în zona Pieţei Centrale

Publicat în Hunedoara acum 3 ani

foto reciclareLocuitorii municipiului Deva se pot debarasa de aparatele electrice sau electrocasnice vechi ori defecte, pe care le au în case. Acestea vor putea fi predate sâmbătă, 2 octombrie, la un punct de colectare din zona Pieţei Centrale din municipiu.
“Primăria Municipiului Deva în parteneriat cu CCR Logistic Systems, organizație non-profit ce acționează în domeniul protecției mediului organizează o campanie de informare și conștientizare a populației cu privire la Deșeurile de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE) și colectarea acestui tip de deșeuri. Locuitorii municipiului Deva sunt așteptați sâmbătă, 2 octombrie 2021, între orele 9:00-16:00 la punctul de colectare din zona Pieței Centrale Deva. De asemenea și persoanele juridice din municipiul Deva pot preda acest gen de deșeuri la punctul de colectare”, au informat reprezentanții Primăriei Deva.

La dispoziţia cetăţenilor a fost pus şi un număr de telefon pentru preluarea direct de la domiciliu a aparatelor electrocasnice vechi sau stricate de dimensiuni mari. Acest serviciu funcţionează pe bază de programare, la numărul de telefon 0735.383.381.

Se oferă și premii
Devenii care predau echipamente DEEE participă la o tombolă cu premii. Vor fi puse în joc cinci premii care constau în: două fiare de călcat, două prăjitoare de pâine și un sandwich maker. Extragerea biletelor câștigătoare va avea loc sâmbătă, 2 octombrie 2021, la ora 17:00, în holul Primăriei Municipiului Deva.

via Servuspress.ro

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)