Zece camere de supraveghere în locurile de colectare a deşeurilor din Baia Mare

Publicat în Maramureş acum 3 ani

Zece camere de supraveghere video au fost montate în mai multe zone din municipiul Baia Mare unde se află amplasate containere pentru colectarea deşeurilor menajere, a informat purtătorul de cuvânt al primăriei, Ana Maria Avram.

În toate aceste zone se face deja monitorizarea modului de gestionare şi reciclare a deşeurilor gospodăreşti, dar şi a celor provenite din construcţii. Totodată, camerele sunt folosite şi pentru a supraveghea buna desfăşurare a ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru siguranţa circulaţiei pe drumurile din municipiul Baia Mare“, a spus Ana Maria Avram.

Centre de colectare deşeuri în Baia Mare

Ea a mai precizat că Primăria Baia Mare acordă o importanţă deosebită salubrizării oraşului, dar şi informării cetăţenilor.

Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului atrag atenţia persoanelor fizice şi juridice, care depozitează deşeuri menajere în alte locuri decât cele amenajate, că pot fi identificate cu uşurinţă datorită camerelorde supraveghere. În acest caz, amenzile care pot fi aplicate sunt cuprinse între 500 de lei şi 1.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv 1.000 şi 2.500 lei pentru persoanele juridice.

via Administratie.ro

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)