„Zero plastic în Delta Dunării” proiect WWF România și Lidl România

Publicat în Recomandari acum 3 ani

toti pentru deltaAi înțeles deja cât de important este să nu mai ignorăm problemele legate de mediu, știi cât rău face plasticul în apele țării și suferi când citești statistici despre tonele de deșeuri din plastic care se adună în apele Dunării. Nu ești singur. Și împreună putem avea grijă de natură.

Pentru că Delta Dunării este la noi acasă, ești invitat să te alături grupului nostru de Facebook Patrula Zero Plastic. Fii mereu la curent cu acțiunile pe care le întreprindem pentru curățarea plasticului din Dunăre și descoperă cum te poți implica alături de cei care simt și gândesc la fel ca tine.

„Zero plastic în Delta Dunării” este un proiect ambițios pe care WWF România și-l asumă alături de Lidl România.
Proiectul își propune să contribuie la combaterea și prevenirea poluării cu plastic în Delta Dunării. Problema plasticului care plutește în derivă pe Dunăre este una spinoasă. În condițiile în care județul Tulcea a promis Uniunii Europene o rată de reciclare de 50%, pentru dezvoltarea durabilă a Deltei Dunării, în acest moment se reciclează doar 3% din aceste deșeuri. Operatorii serviciilor de colectare a deșeurilor se plâng  că nu au resurse suficiente, colectarea și transportul deșeurilor fiind dificilă și scumpă.

Detalii aici.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)