100 de ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deşeurilor în Ploieşti

Publicat în Prahova acum 4 ani

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că a achiziţionat 100 de ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deşeurilor în municipiul Ploieşti.

Potrivit unui comunicat al CJ Prahova, valoarea achiziţiei este de un milion de lei, banii fiind alocaţi din Fondul IID (înlocuire, întreţinere, dezvoltare) al Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor Prahova.

Centre de colectare deşeuri în Județul Prahova

Deseuri colectate in Județul Prahova: 

Ansamblurile modulare vor fi folosite pentru a proteja containerele de depozitare a deşeurilor selectate provenite de la populaţie, astfel încât să nu mai fie posibilă vandalizarea acestora. Aceste recipiente moderne pentru depunerea deşeurilor reciclabile, pe fracţii, sunt foarte importante, deoarece utilizarea corectă a acestora va reduce cantitatea de gunoi depusă la depozitul ecologic. Un ansamblu modular are trei compartimente: hârtie, plastic/metal şi sticlă“, se precizează în comunicat.

Modulele vor fi amplasate în toate cartierele din municipiul Ploieşti în următoarele 30 de zile. Prin această acţiune se doreşte şi conştientizarea populaţiei în ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor.

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)