600 de familii din comuna vâlceană Mădulari au primit tomberoane pentru colectarea deșeurilor reciclabile

Publicat în Vâlcea acum 2 ani

madulariÎn comuna Mădulari, autoritățile publice locale au implementat un proiect de colectare selectivă a gunoaielor. Astfel că, un număr de 600 de familii din comuna vâlceană, Mădulari a primit tomberoane de gunoi. Primăria le-a distribuit special pentru selectarea guoiului reciclabil, stabilind printr-o hotărâre a consiliului local o taxă de 7 lei de persoană, iar operatorul ridică gunoiul de două ori pe lună, o dată pe cel menajer și o dată pe cel selectiv.

Primarul Daniel Dimulescu a declarat că , acum este obligatorie colectarea selectivă de deșeurilor reciclabile, iar ridicarea acestora se face de către operatorul de salubritate, de două ori pe lună. Am distribuit tomberoane tuturor familiilor, am făcut și o campanie de constientizare și educare în acest sens, iar acum sperăm să fim una dintre comunele curate. Vom începe și campania de curățenie și igienizare de primăvară, de fapt tot timpul am cutățat vegetația uscată, am întreținut decolmatarea șanturilor si tot ceea ce ține de igienizare”

Ca și proiecte în curs de efectuare, edilul a declarat că se lucrează la documentația pentru introducerea a 40 de kilometri de gaze, iar pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții se găsește spre analiză proiectele pentru reabilitarea școlii gimnaziale și reabilitarea bazei sportive. Totodată, cu fonduri europene, primăria mai are un proiect pentru realizarea unui centru de zi pentru copii, proiect ce necesită o cofinanțare din partea primăriei.

via Râmnicu Vâlcea Week

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)