ADI Deșeuri BN: Începe marea provocare! Te implici?

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 3 săptămâni

macheta comunicat presaDin 2021, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom SA au derulat o campanie de informare și conștientizare consistentă și susținută, pentru a îmbunătăți gestionarea deșeurilor în județul Bistrița-Năsăud și pentru a determina oamenii să colecteze separat corect deșeurile în gospodăriile lor.

Potrivit asociației de dezvoltare intercomunitare bistrițene, această campanie se va derula în toate localitățile județului.

„De-a lungul acestei campanii am văzut că oamenii din județul nostru sunt preocupați de gestionarea corectă a deșeurilor, că își doresc să reducă poluarea cu deșeuri a mediului înconjurător  și că vor să colecteze separat deșeurile reciclabile.

La un an de la lansarea acestei campanii de informare și conștientizare, dorim să implicăm cât mai mulți dintre oamenii județului într-o amplă acțiune de a face județul nostru și mai frumos.

Peste 250.000 de oameni din Bistrița-Năsăud, 4 orașe și 58 de comune intră în cea mai mare provocare. Vrei să fii și tu printre ei?

O inițiativă curată, pentru tine și familia ta, pentru sănătatea tuturor și frumusețea județului nostru”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)