ADI Deșeuri: O nouă campanie de informare. Citiți informațiile din pliant și #colectațiselectiv!

Publicat în Maramureş acum 3 săptămâni

plianteADIGIDM Maramureș a început, în paralel cu campania pe care o desfășoară de la om la om în anumite puncte de colectare, distribuirea de pliante informative la fiecare apartament din Baia Mare. Pliantele sunt lăsate în cutia poștală.

Stim că unii nu agrează folosirea casuței postale pentru distribuirea de pliante și blochează accesul în scară al celor care le distribuie. Vă rugăm să aveți în vedere că această campanie este de interes public. Nu este în scop electoral sau pentru vânzarea de produse.
Campania este de informare cu privire la colectarea selectivă și consecințele legale în cazul nerespectării principiului selectării deșeurilor la sursă. În acest mod informația va ajunge la fiecare băimărean din zona de blocuri, fără să mai poată spune cineva că nu a știut că trebuie să colecteze selectiv. Informarea prin alte surse oferă mereu câte o scuză. Căsuța poștală și-o verifică fiecare. Doar reaua-credință mai poate fi scuză pentru „n-am știut”.

Vă rugăm să le permiteți accesul la cutiile poștale celor implicați în această campanie! Citiți informațiile din pliant și #colectațiselectiv ! În zona de case campania s-a desfăsurat în Baia Mare în luna martie, când au fost distribuite calendare în fiecare gospodărie! Selectare inteligentă=colectare eficientă!”- transmite Romeo Dobocan, director executiv ADIGIDM Maramureș.

via Maramedia.ro

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)