Ofertă colectare hârtie, PET, plastic, sticlă în județul Mureș, Târgu Mureș

Locuiesc în orașul Târgu Mureș.
CAUT o firma care reciclează PET-uri in primul rand. Colectez de ceva timp pet-urile de la sticlele de apa. Și transparente și “albastre” (am înțeles că sunt procesate separat).
Gunoiul nu este colectat selectiv aici și chiar daca nu sta planeta in loc pentru 50 de PET-uri de la mine, consum (împreună cu alte persoane) destul de multa apa îmbuteliată cat să mă doară sufletul sa le arunc la gunoiul comun.
Daca cineva din oraș se ocupa de asta și este interesat, de asemenea eu și încă vreo câteva colege avem și câteva zeci de kg bune de hârtie scrisă/cărți. Și și alte categorii de materiale/obiecte (electrocasnice) care ar putea ajunge mai bine decât la gunoi. Dar măcar pentru PET-uri, va rog, la Kaufland am incercat și e mereu plin și mă întorc cu sticlele în brațe.

Ioana B – Târgu Mures, jud. Mureș

Ioana B a transmis aceast mesaj către autorul anunțului Colectare sticlă, PET-uri, plastic, hârtie, fier vechi și lemn în Târgu Mureș – Professional Recycle SRL, dar dorește dorește să primească mesaje și de la alte centre de colectare din Târgu Mures/Mureș sau persoane interesate.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Colectare sticlă, PET-uri, plastic, hârtie, fier vechi și lemn în Târgu Mureș - Professional Recycle SRL
  2. Centre de colectare deșeuri în județul Mureș
  3. Centre de colectare deșeuri în Târgu Mureș
  4. Centre de colectare hârtie
  5. Centre de colectare PET
  6. Centre de colectare plastic
  7. Centre de colectare sticlă