Ofertă colectare DEEE în București, Ilfov + București

AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA (ANOFM), cu sediul in municipiul Bucuresti, str. Avalansei, nr. 20-22, telefon 021/3039843, cod fiscal 11370190, doreste sa valorifice bunuri nedezmembrate sau nedemolate, prin agenti economici care au ca obiect de activitate achizitionarea de materiale refolosibile, prin oferte de pret negociabil, bunuri care au devenit inutilizabile ca urmare a gradului avansat de uzura, nu mai pot primi o alta destinatie sau utilizare si nici nu pot fi reparate, reconditionate, adaptate sau modernizate.

Bunurile care fac obiectul valorificarii ca materiale refolosibile se refera, in principal, la echipamente IT(calculatoare, laptopuri, monitoare, copiatoare, imprimante, faxuri, retroproiectoare, videoproiectoare, ups-uri, etc).

In situatia in care sunteti interesat in colectarea selectiva a bunurilor pe care ANOFM doreste sa le valorifice nedezmembrate sau nedemolate, va rugam sa prezentati o oferta in acest sens.

Totodata, va informam ca transportul bunurilor de la sediul central ANOFM la depozitul societatii dvs. va fi asigurat cu titlu gratuit de catre dvs.

Listele detaliate cu bunurile ce fac obiectul prezentei valorificari o regasiti in anexa alaturata.

Oferta dumneavoastra cu privire la preluarea bunurile din anexa alaturata va fi transmisa pe email:

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare DEEE