Punct de colectare acumulatori industriali, baterii auto, DEEE, fier vechi și metale neferoase, hârtie, lemn, PET, plastic în București, Ilfov + București

Compania noastra se ocupa cu colectarea, reciclarea si protejarea mediului inconjurator. Firma noastra este specializata pe colectarea si reciclarea deseurilor , lucram din 1994 In domeniu, detinem o infrastuctura de ultima generatie achizitionata prin investiti private cat si prin fonduri europene, firma are in dotare prescontainere, container tip cusca, container descoperit, prese fixe, autoutilitare de 3.5 to, camioane cu abrollkipper si putem achizitiona ce mai este nevoie pt a oferi serviciul perfect nevoilor dumneavoastra.Prin forte proprii si prin parteneri de incredere putem oferi Solutia complete pt nevoia dumneavoastra la un pret corect. prin parteneriate de incredere cu majoritatea fabriciilor din Romania si a fabriciilor din strainatate cat si a oirep urilor de mediu.

Suntem interesati in deseuri de aluminiu(termopan, offset, jante, laminat) oferim pretul cel mai bun.
Deseu de hartie, si orice alt deseu avem pretul corect si infastructura necesara.
Trimitem maxima la o cantitate de peste 1 tona la hartie/carton, la peste 400 kg la aluminiu, si in general pt alte deseuri la o cantitate de peste 500-1000 kg.
Va multumesc!

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare acumulatori industriali
  4. Centre de colectare baterii auto
  5. Centre de colectare DEEE
  6. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  7. Centre de colectare hârtie
  8. Centre de colectare lemn
  9. Centre de colectare PET
  10. Centre de colectare plastic