Punct de colectare anvelope uzate, fier vechi și metale neferoase în București, Ilfov + București

Cu o experienta a actionarilor de peste 20 de ani pe piata reciclarii deseurilor metalice feroase si neferoase si cu o cifra de afaceri de peste 20 milioane de RON in 2022, lider in domeniul reciclarii, putem garanta indeplinirea calitatii si cantitatii produselor prevazute in contractele cu beneficiarii nostrii. Compania dispune de tehnologia si circuitul necesar reciclarii deseurilor colectate.

Oferta noastra pentru colectarea deseurilor dumneavoastra este urmatoarea:

Cost preluare si reciclare deseuri anvelope auto, anvelope industriale etc. – 0 lei/tona.
Pentru deseuri din echipamente electrice, electronice si electrocasnice – cod deseu 20 01 35, 20 01 36 – 1000 lei/tona negociabil.
Pentru orice alte deseuri (inox, alama, cupru, fier, plumb, baterii etc) pretul se face in fuctie de bursa in ziua solicitarii
Deseuri din cablu se face procentaj din cupru. Avem utilaj de curatat si tocat cabluri electrice.
Avem in dotare echipament specializat pentru demolare, taiare, procesare, orice fel de deseuri metalice industriale sau demolari de cladiri, hale, fabrici etc.
Ridicam deseuri din ambalaj si sticla
*TVA taxare inversa conf. art. 331 din codul fiscal

Preturile sunt negociabile!

Daca sunteti interesati de o oferta completa putem discuta telefonic si ulterior putem face o vizita la sediul dumneavoastra, suntem 100% siguri ca oferta noastra o sa fie in avantajul dumneavoastra!

Transportul se realizeaza de catre cumparator, iar manipularea este efectuata de catre vanzator sau la cerere de catre cumparator.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare anvelope uzate
  4. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase