Apel Polaris: „Nu aruncați mănușile și măștile de protecție în sacii destinați colectării selective pentru deșeurile reciclabile”

Publicat în Constanţa acum 3 ani

polarisPentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19, Polaris M. Holding își desfășoară activitatea în condiții normale.

„Atât activitatea de salubrizare, cât și cea de colectare separată reprezintă prioritatea noastră. Polaris M. Holding are obligativitatea de a asigura colectarea separată a deșeurilor din gospodăriile dumneavoastră.”, spun reprezentanții firmei de salubrizare.

Aceștia fac un apel către toți cei care utilizează măști de protecție sau mănuși: „nu aruncați mănușile și măștile de protecție în sacii destinați colectării selective pentru deșeurile reciclabile de plastic/metal sau hârtie/carton.

„Dacă o singură mască sau o mănușă sunt contaminate, se poate declanșa un întreg lanț de îmbolnăviri. Măștile de protecție și mănușile folosite, trebuie aruncate în pubela destinată colectării deșeurilor reziduale!”.

Polaris M. Holding

Totodată, recomandă celor care care mută pubelele de gunoi în curte, în fața casei și înapoi în curte, să folosească mănuși de protecție și să dezinfecteze mânerele pubelelor.

via Constanta 100

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)