Containere noi în 60 de locații din Brașov pentru debarasarea de obiectele voluminoase nefolositoare

Publicat în Braşov acum 3 ani

containere pentru deseuri voluminoaseToţi cetăţenii care doresc să renunţe la obiectele casnice care nu mai prezintă utilitate sau fac curăţenie generală şi doresc să se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decât deşeuri menajere, o pot face în locuri special amenajate la platformele de gunoi sau în containere de 8 mc, de culoare portocalie, dispuse pe domeniul public. Acestea au fost amplasate în circa 60 locații din oraș (lista completă mai jos).

Este interzisă depozitarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a molozului rezultat din demolări, care au un regim special.

„Toți cetățenii care doresc să renunțe la obiectele din gospodărie care nu mai prezintă utilitate sau pur și simplu fac curățenie generală și doresc să se distanțeze de lucruri nefolositoare altele decât deșeuri menajere o vor putea face în locurile special amenajate la platformele de gunoi sau în containere de 8 metri cub de culoare portocalie care vor fi dispuse pe domeniul public. Vă reamintesc că este interzisă depozitarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a molozului rezultat din demolări care au un regim special. Cele 60 de locații unde au fost amplasate aceste containere sunt aceleași ca și în anii trecuți.

Pentru situațiile când deșeurile rezultate în urma curățeniei de primăvară nu pot fi depozitate în aceste containere îi rugăm pe cetățeni să comunice telefonic la adresa Serviciului Urmărire Contracte salubrizare și deszăpezire în vederea ridicării la numerele de telefon 0268 405 500 interior 127, 253 sau 254.” a declarat viceprimarul Rusu în cadrul conferinței organizate cu ocazia startului campaniei de curațenie de primăvară.

Cele 60 de locații unde au fost amplasate aceste containere sunt aceleași ca și anii trecuți, astfel:

brasov program deseuri

via Brașov.net

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)