Colectare deșeuri Aproape 300 de sibieni au cerut în stradă anularea majorării taxei de salubrizare.

Aproape 300 de sibieni au cerut în stradă anularea majorării taxei de salubrizare.


publicat acum 2 săptămâni

Oamenii s-au adunat în Piața Mare, la ora 15. Majoritatea au purtat măști de protecție și au respectat îndemnurile jandarmilor de a păstra distanța fizică. Protestul s-a desfășurat pașnic, fără incidente, aproximativ o oră. Nimeni dintre responsabilii Primăriei Sibiu, Consiliului Județeau sau ADI Eco Sibiu nu a venit să stea de vorbă cu sibienii nemulțumiți.

Centre de colectare deşeuri în Sibiu

Unii au adus saci de gunoi menajer pe care i-au așezat pe pavaj, în fața Primăriei, cerând demisia primarului Astrid Fodor.

Protestul a fost planificat pe rețelele de socializare, unde aproximativ 1.700 de persoane anunțau că vor participa la eveniment.

Cei interesați să-și spună punctul de vedere mai au ocazia să se înscrie la dezbaterea publică online pe care Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, în parteneriat cu Primăria Sibiu, o va organiza în data de 14 ianuarie, de la ora 19, pe pagina de Facebook oficială a orașului.

via Mesagerul de Sibiu

Vezi articolele recomandate sau află mai multe despre reciclarea următoarelor tipuri de deșeuri: hârtie, plastic, anvelope, baterii, becuri, biodegradabile, deșeuri din construcții, DEEE, deșeuri medicale, metale, deșeuri periculoase, sticlă, textile, ulei uzat

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)